پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

خشم صهیونیست‌ها از اخبار گفتگوی عربستان و ایران

خشم صهیونیست‌ها از اخبار گفتگوی عربستان و ایران با وجود تکذیب خبر گفتگو میان ریاض و تهران، رسانه‌های رژیم صهیونیستی با عصبانیت و خشم به تلاش‌های صورت‌گرفته برای انجام این گفتگو پرداختند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۹ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 18
کد خبر: ۸۴۳۷۶

به گزارش راهبرد معاصر پایگاه اطلاع‌رسانی دبکا فایل که به محافل اطلاعاتی رژیم صهیونیستی وابسته است، در راستای فشار بر ریاض بخشی از همکاری ریاض و تل‌آویو را افشا کرد.

این پایگاه عبری‌زبان در راستای این افشاگری اعتراف کرد که کماندوهای دریایی اسرائیل بنا به درخواست سعودی‌ها اقدام به قرار دادن مین بر سر راه کشتی ساویز کردند که در مقابل سواحل اریتره قرار داشت.

به‌نوشته دبکا فایل، سعودی‌ها تنها سه روز بعد از این اقدام که به‌خواست آنها انجام شد با ایرانی‌ها پای میز مذاکره نشستند.

به‌زعم این رسانه عبری‌زبان منابع آگاه نظامی و اطلاعاتی اسرائیل اعلام کردند ریاض و ابوظبی درخواست مشترک و ویژه‌ای را از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل برای برچیدن این کشتی از دریای سرخ مطرح کردند، چرا که آن را یک تهدید و خطر ایرانی توصیف می‌‌کردند.

این رسانه افزود: اسرائیل هم این درخواست را بررسی کرد و تصمیم گرفت به درخواست سعودی ـ اماراتی پاسخ مثبت دهد چون این اقدام در راستای منافع اسرائیل در دریای سرخ هم قرار داشت، از این رو این عملیات (حمله تروریستی) انجام شد، با این حال محمد بن سلمان ولیعهد عربستان و محمد بن زاید ولیعهد ابوظبی هیچ‌یک به مسئولین اسرائیلی خبر نداده بودند که آنها در حال مذاکرات سرّی با ایرانی‌ها هستند.

این رسانه صهیونیستی ادامه داد: آنها به مسئولین عالی‌رتبه سیاسی و امنیتی اسرائیل از جمله بنیامین نتانیاهو در زمان گفتگو برای تقدیم درخواست تهاجم به کشتی ایرانی و تأکید بر اهمیت انجام این اقدام نگفته بودند که در سوی دیگر این معادله قصد مذاکره با طرف ایرانی را دارند و به‌دنبال آن هستند که می‌‌خواهند در بغداد از موضع قدرت با ایرانی‌ها وارد مذاکره شوند.

در ادامه این مطلب آمده است: بسیار دشوار است که تخمین زد در صورتی که اسرائیل پیش از انجام حمله به کشتی از این مسئله آگاه می‌‌شد چه واکنشی از خود نشان می‌‌داد و آیا این تهاجم را به انجام می‌‌رساند یا نه.

اما منطق می‌گوید اسرائیل در صورت اطلاع از این رفتار سعودی به‌طور حتم این اقدام خود را مشروط می‌‌کرد و به‌طور حتم سعودی‌ها را مجبور می‌‌کرد منافع اسرائیل را هم در این مذاکرات مدنظر قرار دهند.‎/تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار